Hoe directe Crypto-betalingen te accepteren

Hoe directe Crypto-betalingen te accepteren

Technologie Nieuws

Hoe directe Crypto-betalingen te accepteren

Wil je weten hoe je directe cryptobetalingen accepteert? Cryptocurrency begint zijn weg naar eCommerce te vinden en verstoort betalingsgateway-services met een geheel nieuwe methode voor digitale transacties. De blockchain biedt directe betalingsafwikkeling en meer overzicht in transactiegegevens zonder dat er extra tools nodig zijn om deze betalingsgateways te beheren of kosten te moeten betalen.

De tokens zelf zijn mogelijk nog steeds volatiel en maken het een ruilmiddel een beetje ingewikkeld. Toch heeft de onderliggende technologie achter blockchain solide fundamentele principes die uiteindelijk zullen leiden tot meer betalingsdiensten die deze protocollen gebruiken.

Er zijn momenteel verschillende betalingsgateways voor cryptocurrency beschikbaar die hun plaats in deze nieuwe niche willen versterken, liquiditeit willen verschaffen aan bedrijven en administratieve diensten willen verlenen. Deze betalingsgateways zijn een uitstekende oplossing voor diegenen die niet willen omgaan met de technische problemen van het accepteren van cryptocurrency, maar zich niet houden aan de essentie van blockchain-technologie.

Een onafhankelijke betalingsgateway worden

Gedistribueerde grootboektechnologie is ontworpen om de tussenpersoon uit te schakelen en bewaarservices uit het betalingsproces te verwijderen, zodat klanten en bedrijven rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren. Onderwijs is van cruciaal belang in deze branche en wat veel ondernemers niet begrijpen, is dat ze kunnen optreden als hun eigen betalingsprovider met wat basistechnologie en financiële huishouding.

Het enige dat u nodig heeft, is een warme portemonnee, een apparaat voor koude opslag en een paar spreadsheets en u heeft in feite uw eigen betalingsgateway die direct een groot aantal valuta’s kan accepteren.

Wat je nodig hebt om cryptocurrency te accepteren

Het accepteren van cryptocurrency voor uw goederen en diensten is zo simpel als het downloaden van een applicatie die bekend staat als een portemonnee op uw smartphone of desktop, waarbij u uw privésleutels op een veilige plek opslaat, zodat niemand anders toegang heeft tot uw portemonnee. Vervolgens moet u openbare adressen instellen voor elke cryptocurrency die u als betaling wilt accepteren.

Hete portemonnees

Ik zou een warme portemonnee aanbevelen en wat werkkapitaal bewaren en voor dagelijkse aankopen, het accepteren van betalingen en het teruggeven van uw restituties. Zie dit als de actieve bankrekening die u elke dag wilt gebruiken voor operationele kosten.

Koude opslag

Koude opslag is voor de cryptocurrency die u offline wilt nemen en op een fysieke schijf wilt opslaan, zoals een Trezor-portemonnee of Ledger Nano.

Aangezien uw hot wallet-sleutels openbaar zijn, kan elke gebruiker zien hoeveel geld er in deze portemonnees zit, dus het is het beste om uw spaargeld offline te houden. Beschouw dit als een veilig account dat alleen toegankelijk is voor noodfondsen. Je moet ook goed opletten in je koude opslag door meerdere exemplaren te hebben en deze apparaten op te slaan bij een derde partij of ergens veilig.

U kunt uw geld aan het einde van elke dag, week of maand migreren van uw warme portemonnee naar een koelopslagapparaat, afhankelijk van het bedrag dat u prettig vindt om te werken als bedrijfskosten.


(Hoe directe Crypto-betalingen te accepteren cntd..)

Munten die je kunt accepteren

De munten die u allemaal accepteert, zijn afhankelijk van u en van de gemeenschappen die u wilt aantrekken en ondersteunen of van de munten die u waardevol vindt. U kunt een reeks munten ontvangen of valuta’s laten omzetten in munten van uw voorkeur nadat u de betaling heeft geaccepteerd.

Stabiele munten accepteren

De eenvoudigste vorm van het accepteren van cryptocurrency zou zijn om stabiele ondersteuning voor muntenportefeuilles te hebben voor de verschillende gepegde en algoritmisch gecreëerde sable-munten die momenteel beschikbaar zijn. Deze munten zijn afgestemd op de waarde van fiat-valuta van een bepaald land zoals de Amerikaanse dollar of euro en maken het gemakkelijk om digitale betalingen te accepteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over prijsschommelingen.

Converteren naar stabiele munten

Deze stap is aan jou als je je bijvoorbeeld comfortabel voelt om je geld in Bitcoin te houden en je je niet al te veel zorgen maakt over prijsvolatiliteit die aan jou is en betaling accepteert op basis van de spotprijs van de dag. Voor degenen die willen beschermen tegen prijswijzigingen, kunnen ze hun Bitcoin of Eterheum betaald voor goederen en diensten omzetten in een stabiele munt.

Betalingen bijhouden

De boekhouding van betalingen is hier het maken of breken, en u moet uw verstand hebben als u directe cryptocurrency-betalingen wilt accepteren. U moet voor elk van de ontvangen valuta een apart blad bij de hand houden.

  • De valuta die u heeft geaccepteerd
  • De spotprijs die u destijds nam
  • De waarde van de verkoop
  • Als je de crypto hebt omgezet in een stabiele munt
  • Indien verkocht voor fiat
  • De transactie-ID (TX-ID) als bewijs dat de transactie “on-chain” leeft.
  • De sleutel van de openbare portemonnee van het bedrijf
  • De openbare portefeuillesleutel van de klant die de transactie verstuurt

Facturering

U moet uw klant ook een factuur met de TX-ID en zelfs een link naar de blokverkenner verstrekken. Op die manier hebben jullie allebei een overzicht van de betalingsregeling.

Fiscale gevolgen

Afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt, moet u uw belastingverplichtingen herzien voor het ontvangen of behouden van cryptocurrency op lange termijn. In sommige delen van de wereld kan cryptocurrency nog steeds belastingvrij worden verhandeld, terwijl andere van u vereisen dat u inkomstenbelasting betaalt of als u het in een bepaalde activaklasse of een langere periode hebt gehouden, moet u mogelijk vermogenswinstbelasting betalen.

Meer betalingsmethoden accepteren

Naarmate de wereld van particulier geld blijft groeien, heb je meer kans om nieuwe technologieën te gebruiken en nieuwe kansen te benutten. U zou nieuwe markten of klanten kunnen bereiken die u anders als serviceprovider over het hoofd had gezien of zelfs een nicheprovider zijn geworden omdat andere bedrijven niet zo snel innoveren als u.

Het is essentieel voor ondernemers van elke omvang om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden om te handelen en zaken te doen. Cryptocurrency staat nog in de kinderschoenen, wat betekent dat degenen die early adopters zijn, niet alleen een groter marktaandeel zullen veroveren, maar ook waardevolle lessen zullen leren die hen een uniek concurrentievoordeel zullen opleveren.

Transacties op keten houden

Bent u begonnen met het accepteren van betalingen met cryptocurrency? Heb je het rechtstreeks gedaan of via een service van derden? Hoe is het voor jou gelukt? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Conclusie:

We hopen dat je het artikel “Hoe directe Crypto-betalingen te accepteren” leuk vond. Houd Nieuws.News in de gaten voor meer nieuwsartikelen.

Neem contact op

Als u meer wilt weten over marketing voor uw bedrijf, wees dan niet verlegen, we helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op

Vertel ons je verhaal

Wil je voor Nieuws.News schrijven? Ontdek hoe u een gastpost kunt indienen en als u er klaar voor bent, kunt u contact met ons opnemen.

Domineer de Nieuwsindustrie, koop het platform www.Nieuws.News vandaag!

Dit domein, www.Nieuws.News is te koop! Domineer de nieuwssector met dit domein en het bijbehorende www.News.Media-domein.

Het is het domein van de hoogste autoriteit in de Nederlandse nieuwsindustrie. Omdat dit een EXACT MATCH-Zoekwoorddomein is dat het zoekwoord ‘Nieuws’ bevat dat meer dan 10 miljoen zoekopdrachten per maand op Google ontvangt, zal dit domein in de loop van de tijd miljoenen klanten binnenhalen.

Het feit dat het een EXACT MATCH-Zoekwoord is, maakt het domein zeer gewild en waardevol, omdat u meteen wordt gezien als een leider in de Nieuwsindustrie.

De naam “Nieuws.News” wekt absolute VERTROUWEN bij internetgebruikers en belooft een zeer HOGE KLIK DOORGANGSREIS die miljoenen kan besparen op advertentiekosten. Als je interesse hebt om het te kopen, gebruik dan de Contactpagina.

www.Nieuws.News is een ideaal platform om er een Media Empire op te bouwen.

Alle miljardairs ter wereld hebben hun eigen nieuwsplatforms. Word lid van de elite. Zijn beroemd. Nu kunt u het domein van het hoogste nieuws van de Nederlandse taal bezitten. Wees er snel bij voordat de domeinen worden verkocht. We kijken naar de hoogste bieder en zijn serieus over verkopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *