Hoe smakelijke aardbeienmilkshake te bereiden

6 Manieren om uw website op de markt te brengen met een pagina die binnenkort beschikbaar is

Technologie Nieuws

Maak niet de fout om te denken dat u uw site binnen een paar dagen kunt opzetten. Het is een proces dat weken, maanden en zelfs jaren (in sommige gevallen) nodig heeft om een ​​volledig brandschoon en functionele website te hebben die er niet uitziet als doo-doo.

Ik heb deze fout één keer gemaakt en nooit meer.

Ik dacht niet dat ik een Binnenkort-pagina nodig had of iets dergelijks, omdat ik in mijn gedachten de site binnen een week live had moeten hebben. Ik zal niet ingaan op de tijd die nodig was om alles in te stellen, maar je kunt gerust zeggen dat het even heeft geduurd.

Tijdens het opzetten en maken van mijn site had ik extra volgers op sociale media kunnen ontvangen en mensen die zich op mijn nieuwsbrief of mailinglijst hadden geabonneerd.

Waarom is het essentieel om een ​​”Binnenkort pagina” te hebben?

Maak een pagina voor binnenkort aan, in plaats van ervoor te zorgen dat uw bezoekers zien dat uw site voortdurend wordt gerepareerd en gewijzigd. Je wilt niet dat bezoekers naar een half voltooide site kijken waar weinig of geen inhoud op staat, omdat deze kaal en leeg zal aanvoelen.

Ze gaan ervan uit dat het voorlopig geen zin heeft om rond te blijven hangen en dat ze op een later tijdstip terugkomen om te zien hoe het is gegaan (spoiler alert, in de meeste gevallen zullen ze het vergeten).

Dus, wat zijn de verschillende dingen die u kunt doen met een Binnenkort-pagina die u goed van pas zal komen voordat u uw site live laat gaan?

  1. Vertel mensen wie je bent en waar je voor staat

Dus eerst en vooral moet je mensen vertellen wie je bent en wat je gaat veranderen. Dit kan iets zijn dat u later kunt gebruiken in het gedeelte Over ons op uw site. Het moet duidelijk zijn wat u hier moet schrijven. Welnu, het hangt af van het type site dat u maakt en instelt. Als het een soort blog is, vertel mensen dan over je interesses en waar je over gaat schrijven op je blog.

Als u specifieke producten gaat verkopen, leg dan het product uit, misschien hoe en waar het wordt vervaardigd en in welke periode wordt het naar uw klanten verzonden. Aan de andere kant, als u een bepaalde dienst gaat aanbieden zoals webontwikkeling of iets anders, dan kunt u een eenvoudige infographic maken die uw bezoekers snel kan laten zien wat u aanbiedt.

  1. Pronk met een deel van uw inhoud

Dit gaat hand in hand met de vorige. U kunt een paar foto’s plaatsen om te laten zien wat u klanten aanbiedt. U kunt een paar foto’s Photoshop maken die het beste uw productaanbod of dienst vertegenwoordigen. U kunt uw inhoud van sociale media toevoegen die u eerder hebt gepost. U kunt afbeeldingen toevoegen van het team dat aan de site of het product werkt, en als u een blog heeft, kunt u snapshots tonen van de schrijvers die uw bezoekers toekomstige blogs en inhoud zullen bieden.

Verdorie, je kunt zelfs een korte video maken om te laten zien wie je bent, en zodat ze je kunnen leren kennen. Ga je voor een videobenadering, dan raad ik je ten zeerste aan om zelf een infographic video te maken. Die dingen zijn gewoon geweldig om de aandacht van mensen te trekken, en het zal uw site en merk er een stuk professioneler uit laten zien!


6 Manieren om uw website op de markt te brengen met een pagina die binnenkort beschikbaar is


  1. Stel uw social media-pagina’s in

Dit is vrij eenvoudig om te doen. Zorg er bij het maken van uw Binnenkort-pagina voor dat u ruimte vrijmaakt die wordt ingenomen door pictogrammen van sociale media die naar uw sociale mediasites leiden. Dit is geweldig omdat het niet alleen mensen omleidt naar uw sociale mediasites, maar ze ook laat zien wat er achter de schermen gebeurt.

Ze kunnen zich vervolgens abonneren en u volgen op verschillende sites die uw populariteit op die sites verder vergroten (en ze kunnen ook uw inhoud delen, wat op zijn beurt nog meer volgers en abonnees zal genereren). Geweldig toch? U kunt bijvoorbeeld ook sociale links weergeven in auteursboxen.

  1. Stel een mailinglijst en nieuwsbrief op

Dit kan een beetje ingewikkeld zijn, afhankelijk van uw kennis van WordPress, maar het idee hier is dat u uw bezoekers de mogelijkheid biedt om een ​​klein snel formulier in te vullen dat hen zal inschrijven op uw mailinglijst. Dit is geweldig omdat het je de mogelijkheid geeft om ze e-mails te sturen, zodat ze weten wanneer de site live gaat wanneer je speciale aanbiedingen of gewoon algemeen nieuws over de website hebt.

Het is ook handig als u blogs schrijft, zodat u ze een melding kunt sturen wanneer u een nieuwe blog uploadt of wanneer er een nieuw product op de markt komt.

  1. Betrek uw nieuwe bezoekers

Geef uw nieuwe abonnees een kortingsbon of een kijkje in de ontwikkeling van de site. Het is een geweldige manier om uw bezoekers te betrekken en ze zich “speciaal” te laten voelen (vooral als zij de eersten zijn die zoiets doen). Als je een forum of iets dergelijks op je site hebt (of gewoon de mogelijkheid om in te loggen en een account aan te maken), geef de eerste tien abonnees dan een speciale karakterpin of een unieke fotolijst (voor hun profielfoto).

  1. Zet een online winkel op

Als u een product heeft dat in productie is of als u iets aanbiedt dat u uw bezoekers op dit moment kunt geven, dan moet u preventief een online winkel toevoegen. Als mensen bereid zijn om uw product te kopen (of wat u ook aanbiedt om te verkopen), moet u ze niet laten wachten tot de volledige site is opgezet en gepolijst zodat ze dat kunnen doen.

Laatste gedachten

Als iemand me al deze dingen had verteld voordat ik begon met het maken van mijn website, dan zou mijn leven een stuk eenvoudiger zijn geweest. Om nog maar te zwijgen over het aantal extra bezoekers dat ik inmiddels had kunnen krijgen, niet alleen op mijn site maar ook op verschillende social media sites. Ik raad je ten zeerste aan om een aantal van deze dingen op je website te implementeren, omdat het je op veel manieren ten goede zal komen!

 
Neem contact op

Als u meer wilt weten over marketing voor uw bedrijf, wees dan niet verlegen, we helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op

Vertel ons je verhaal

Wil je voor Nieuws.News schrijven? Ontdek hoe u een gastpost kunt indienen en als u er klaar voor bent, kunt u contact met ons opnemen.

Domineer de Nieuwsindustrie, koop het platform www.Nieuws.News vandaag!

Dit domein, www.Nieuws.News is te koop! Domineer de nieuwssector met dit domein en het bijbehorende www.News.Media-domein.

Het is het domein van de hoogste autoriteit in de Nederlandse nieuwsindustrie. Omdat dit een EXACT MATCH-Zoekwoorddomein is dat het zoekwoord ‘Nieuws’ bevat dat meer dan 10 miljoen zoekopdrachten per maand op Google ontvangt, zal dit domein in de loop van de tijd miljoenen klanten binnenhalen.

Het feit dat het een EXACT MATCH-Zoekwoord is, maakt het domein zeer gewild en waardevol, omdat u meteen wordt gezien als een leider in de Nieuwsindustrie.

De naam “Nieuws.News” wekt absolute VERTROUWEN bij internetgebruikers en belooft een zeer HOGE KLIK DOORGANGSREIS die miljoenen kan besparen op advertentiekosten. Als je interesse hebt om het te kopen, gebruik dan de Contactpagina.

www.Nieuws.News is een ideaal platform om er een Media Empire op te bouwen.

Alle miljardairs ter wereld hebben hun eigen nieuwsplatforms. Word lid van de elite. Zijn beroemd. Nu kunt u het domein van het hoogste nieuws van de Nederlandse taal bezitten. Wees er snel bij voordat de domeinen worden verkocht. We kijken naar de hoogste bieder en zijn serieus over verkopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *